Email Marketing

Wat Is Online Marketing? | Social ElephantIn deze video ga je leren wat online marketing is & en hoe je het succesvol inzet.

Social Elephant helpt bedrijven bij het maken van een goede online marketing strategie. Wij helpen organisaties online presteren in vier stappen:

1. Onderzoek
2. Strategie
3. Development / Ontwikkeling
4. Monitoren/ bijsturen

Onderzoek:
In de onderzoeksfase analyseren wij het gedrag van uw doelgroep online. Door gebruik te maken van de data die beschikbaar is in Social Media en de zoekmachines kunnen wij precies bereken waar uw doelgroep behoefte aan heeft.

Strategie:
Op basis van de geanalyseerde behoefte van uw doelgroep stelt Social Elephant een strategisch plan op. In het strategisch plan staat precies omschreven welke online middelen in worden gezet om het voor de organisatie gewenste resultaat te behalen. Met dit document weet iedereen in de organisatie welke stappen ondernomen worden en wie hiervoor verantwoordelijk is.

Development:
Social Elephant heeft een eigen ontwikkel en content afdeling die organisaties helpt bij het uitwerken van de middelen die in de strategie fase gedefineerd zijn. Zo hebben wij een manier gevonden om website modulair te produceren waardoor wij hoge kwaliteit websites tegen lage kosten ontwikkelen.

Monitoren en bijsturen:
Tot slot richt Social Elephant analyse tools in achter de communicatie strategie van het bedrijf zodat ook daadwerkelijk kan worden gemeten of de beoogde resultaten ook behaald worden. Waar nodig kan de strategie van het bedrijf worden aangepast. Door te sturen aan de hand van data kunnen organisaties leren van de acties die online zijn genomen. Hierdoor kan de online communicatie stap voor stap worden verbeterd.

► Over ons
Social Elephant is een jong en fris online marketing bureau in Utrecht. Door online marketing en techniek te combineren
kan Social Elephant een gegarandeerde groei bieden.

Ben jij een ondernemer en durf jij stappen te zetten om online te
groeien? Neem dan nu contact met ons op.
________________________________________________________
► Meer informatie

Website: http://www.socialelephant.nl
Facebook: http://www.twitter.com/socialeolifant
Twitter: http://www.facebook.com/socialelephant030
Linkedin: http://www.linkedin.com/company/social-elephant

source